Hur det går till

1.Signering

Starta er resa mot en hållbar framtid med Solifokus. Ert första steg är att signera avtalet där vi säkerställer att ert tak är optimalt för solceller. Efter en grundlig takanalys och ett kostnadsfritt hembesök, är ni redo att ta beslutet som leder till en grönare värld.

2. Åtkomst till konto

Med avtalet signerat, öppnas dörren till er personliga kundportal. Här får ni exklusiv åtkomst till era projektuppgifter, kan göra personliga inställningar och ständigt hålla er uppdaterade. Ert konto blir navet i er övergång till solenergi.

3.Transparent solcellsresa

Er solcellsresa blir en öppen bok. I kundportalen följer ni ert solcellsprojekts utveckling från första ritning till installation. Vi garanterar en process där ni ständigt är informerade och involverade, för en solcellsinstallation som känns personlig och anpassad.

Projektöversikt i realtid

Direktkontakt med rätt avdelning

Framtidsinriktad planering

Resurser & belöningar

Redan kund hos Solifokus?

Välkommen tillbaka! Som en del av Solifokus-familjen får du full tillgång till vår kundportal. Logga in enkelt med bara ett klick på knappen nedan och fortsätt din energismarta resa.

Logga in på kundportalen

Vad säger våra kunder?


Boka ett kostnadsfritt besök

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka in en gratis konsultation. Välkommen!    En blob-ikon för Solifokus, där det är en abstrakt och lekfull form
    En blob-ikon för Solifokus, där det är en abstrakt och lekfull form