Elektriker till Solifokus i Jönköping

Elektriker som installerar på en växelriktare

Är du en utbildad elektriker som brinner lite extra för miljön? Vill du vara med och bidra till en grön och hållbar framtid? Nu söker vi flera behöriga elektriker till en varierad och utvecklande tjänst hos oss. Skicka din ansökan redan idag! 

Vad söker vi? 

Nu är vi på jakt efter flera elektriker till oss på Solifokus. En utvecklande och varierande tjänst där du blir ansiktet utåt. Här har du en viktig roll för att upprätthålla en god kundnöjdhet. Du får som elektriker hos oss dessutom hjälpa både privatpersoner och företag att ta steget mot en hållbar framtid. 

I rollen som elektriker sköter du installationer av solcellsanläggningar, solcellsbatterier och laddstolpar. Du kommer främst fokusera på inkopplingen av de system vi använder i fastigheternas elcentraler. Våra kunder består av allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till lantbruk och företag.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

  • Kundkontakt och planering
  • Utföra olika typer av installationer, mätningar och kontroller
  • Felsöka anläggningar
  • Följa en arbetsmiljöplan
  • Hantera interna CRM-system

Vem är du?

För att lyckas i rollen som elektriker hos oss vill vi att du behärskar svenska språket flytande. Det är också viktigt att du ger ifrån dig ett professionellt och tryggt intryck när du är ute hos våra kunder. 

Vi vill gärna att du har klarat av grundläggande el-utbildning samt har minst 1 års erfarenhet inom installationsarbete.

Du behöver vara praktiskt lagd och du bör inte heller vara rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Vi befinner oss i en kraftigt växande bransch vilket ger goda möjligheter till att klättra inom koncernen för dig med rätt driv!

Om anställningen:

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Utgår från Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Om oss

På Solifokus brinner vi för framtidens energi. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara. Med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar tar vi steget framåt mot en grönare framtid.

Skicka in din ansökan till oss via vårt ansökningsformulär. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@solifokus.se