Installationselektriker till Solifokus i Skåne

Elektriker som installerar på en växelriktare

Är du en utbildad installationselektriker som brinner lite extra för miljön? Vill du vara med och bidra till en grön och hållbar framtid? Nu söker vi installationselektriker till en varierad och utvecklande tjänst hos oss. Skicka din ansökan redan idag! 

Vad söker vi? 

Nu söker vi dig som är en driven installationselektriker, som brinner för elektriker yrket och som vill ta ett steg vidare och utvecklas.

Som elektriker på Solifokus får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter, du utför arbetsuppgifter inom allt från installationer av solceller, felsökning, isolationsmätning och andra typer av kontroller som ingår i ”kontroll före idrifttagning”. Kunderna består av allt från privatpersoner, lantbruk, bostadsrättsförening och företag. Resor förekommer i tjänsten.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

  • Kundkontakt och planering
  • Utföra olika typer av installationer, mätningar och kontroller
  • Felsöka anläggningar
  • Följa en arbetsmiljöplan
  • Hantera interna CRM-system

Vem är du?

Vi söker dig som är elektriker och har minst två års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig som ny medarbetare. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. B-körkort är ett krav och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Om anställningen:

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Utgår från Malmö

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Om oss

På Solifokus brinner vi för framtidens energi. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara. Med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar tar vi steget framåt mot en grönare framtid.

Skicka in din ansökan till oss via vårt ansökningsformulär. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Philip Knoth – El-installationsledare, philip.knoth@solifokus.se
Per Andersson – HR-chef, per@solifokus.se