Solcellsmontör till Solifokus i Skåne

Montör som monterar solceller med verktyg på ett tak

Vill du arbeta i en spännande och växande framtidsbransch? Trivs du med praktiska uppgifter i utomhusmiljö? Vi söker nu en person till tjänsten som solcellsmontör hos oss på Solifokus. Vi behöver någon omgående så sök tjänsten redan idag! 

Vad söker vi? 

Vi söker en solcellsmontör som tycker om ett varierande arbete i utomhusmiljö. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak samt förbereda för våra elektriker. För rollen krävs ett stort eget ansvar. 

Våra montörer jobbar i mindre team med kollegor, därför är det viktigt att man är kooperativ och bra på att kommunicera. 

I rollen som solcellsmontör sköter du montering och installationer av solpaneler ute hos våra kunder. Vår kundkrets består av allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till lantbruk och företag.

Det kan förekomma resor med övernattning i arbetet men du utgår alltid från vår filial i Malmö. 

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

  • Montera och installera solpaneler
  • Dokumentering av egenkontroller
  • Kundkontakt ute på fältet

Vem är du? 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att montera solceller eller liknande uppgifter. Du har erfarenhet av administrativa uppgifter såsom till exempel dokumentation av egenkontroller. Du ska trivas med att jobba utomhus med praktiska saker och du bör givetvis inte vara höjdrädd. 

Hög kvalitet och en god service till våra kunder är viktigt, därför ser vi gärna att du är noggrann och serviceinriktad i ditt arbete. 

B-körkort är ett krav.

Om anställningen:

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Utgår från Malmö

Tillträde: Omgående

Om oss

På Solifokus brinner vi för framtidens energi. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara. Med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar tar vi steget framåt mot en grönare framtid.

Skicka in din ansökan till oss via vårt ansökningsformulär. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@solifokus.se