Installationen

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal laddboxar

Jönköping möter den senaste tekniken för solenergi

I den vackra staden Jönköping finns denna charmiga villa som nyligen har uppgraderats med en imponerande installation av solcellspaneler. Villan förväntas producera 11 220 kWh per år, vilket är en betydande mängd energi.

Solcellsanläggningen förväntas ge ägarna flera fördelar. Genom att producera sin egna el med solceller kommer man minska sina elkostnader och miljöpåverkan, vilket är en viktig faktor för många villaägare idag. Detta är en utmärkt sätt att dra nytta av den senaste tekniken för att göra hemmet mer energieffektivt och miljövänligt.

Vägen till en grönare stad – med hjälp av solceller

Jönköping är en stad som är känd för deras vackra sjöar och natur, därav är vi stolta över att vara involverade i stadens utveckling till att bli mer hållbara och miljövänliga. Med hjälp av solcellspaneler kan Jönköping producera grön energi och ta steget mot en hållbar framtid.

Bild på solceller installerade av Solifokus på ett tak i Jönköping. På bilden syns huset med solceller samt en laddbox för elbilar. Bilden är tagen från en höjd och ger en tydlig framifrån vy av installationen

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök