Installationen

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal laddboxar

Skräddarsydda, miljövänliga och effektiva solceller

Denna installation visar återigen vår dedikation att erbjuda skräddarsydda och miljövänliga lösningar, anpassade efter våra kunders behov. Vårt engagemang för högkvalitativ solenergi är en av anledningarna till att vi har blivit en ledande aktör inom förnybar energi.

För att säkerställa att våra kunders projekt är framgångsrika och för att uppnå maximal effektivitet, erbjuder vi också övervakning och underhållstjänster. På detta sätt kan du känna dig trygg med att din investering i solenergi kommer att vara en lönsam och långsiktig lösning för din villa.

En villa med en imponerande solcellanläggning på taket bestående av 63 solpaneler. Solpanelerna är strategiskt placerade för att maximera solenergiinsamlingen och bidra till att generera ren och förnybar energi för husets behov. Utöver solcellerna syns även en laddbox intill garaget, vilket indikerar att husägaren även använder solenergi för att ladda sin elbil. Denna villa visar en stark satsning på hållbar energi och minskad klimatpåverkan.

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök