Villans installation

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal laddboxar

Lunds historiska charm möter moderna solceller

I hjärtat av Lund, en stad som är rik på historia och kultur, har vi nyligen genomfört en solcells installation på 40 solpaneler på en vacker villa. Denna kombinationen av det gamla och det nya visar att Lund är redo att omfamna framtiden och en grönare livsstil. Med en förväntad energiproduktion på hela 14 690 kWh kommer villaägarna inte bara bidra till en mer hållbar stad utan också minska sina energi kostnader.

En perfekt balans mellan tradition och energieffektivitet

Genom att införa grön teknik i stadens bostäder, kommer villaägare nu att kunna producera imponerade 14 690 kWh energi, vilket bidrar till en grönare och en minskad koldioxidutsläpp.

Denna satstning visar att Lund är redo att visa vägen för framtiden och ta ansvar för miljön. Genom att investera i hållbara energikällor och uppmuntra andra invånare att göra detsamma, skapar staden en hållbar och blomstrande framtid för både nuvarande och kommande generationer.

En bild tagen från trädgården med ett modernt och fint hus, där Solifokus har installerat solceller på taket.
Ett hus med solceller på taket där man även ser en pool i trädgården. Solifokus har installerat solcellerna på huset.
En bild tagen från trädgården med ett modernt och fint hus, där Solifokus har installerat solceller på taket.

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök