Installationen

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal batteri

Solcellspaneler och batteri: Hållbarhetslösningen för villaägare i Jönköping

I denna trevliga villa har ägarna valt att investera i både solcellspaneler och i ett 10 kWh batteri. Genom att kombinera solcellspaneler med ett solcellsbatteri kan överskottet av solenergi lagras för senare bruk. Detta gör investeringen till en utmärkt lösning för villaägarna som söker både energieffektivitet och hållbarhet i den hemtrevliga staden Jönköping.

En hållbar och gynnsam investering för invånarna i Jönköping

Det är med stolthet vi ser att villaägarna i Jönköping tar ansvar och investerar i förnybar energi. Genom att ta detta initiativ kan villaägare i detta fall producera en imponerande 15 649 kWh per år. Vi är glada över att vara en del i denna utveckling och hjälpa villaägare minska sina koldioxidutsläpp samt bidra med en mer hållbar och framtid för alla invånare i Jönköping.

En bild tagen rakt ovanifrån på solceller installerade av Solifokus på ett tak. På bilden syns även trädgård och altan runt omkring, vilket illustrerar kombinationen av hållbar energiproduktion och en trivsam utomhusmiljö

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök