En gif-bild som visar solen som går upp och ner, vilket ger en visuell representation av solens rörelse över horisonten och förändringen av ljus.

Installera solceller
i Malmö

Har du tröttnat på höga elräkningar? Vill du vara med och bygga en hållbar värld där förnybar energi är standard och solceller är en självklar del av din vardag? Med solceller sänker du garanterat dina elräkningar och du kan dessutom tjäna pengar på det – genom att sälja överskottsenergi till elbolagen. Du tjänar inte bara själv på att installera solceller i Malmö – du är även med på vägen mot en grönare framtid.

Väljer du Solifokus som leverantör och installatör av dina solceller i Malmö väljer du ett solcellsföretag som sätter service och kvalitet som högsta prioritet. Hos oss får du pålitlighet, goda referenser, trygga garantier och även finansieringsmöjligheter genom vår samarbetspartner SVEA Bank.

Låga elräkningar

Tjäna pengar

Värdehöjande effekt

Hållbar elproduktion

Intresserad av solceller i Malmö?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök