Installationen

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal laddboxar

Tenhults solsken – Husvagnar möter solenergi

I Tenhult, en ort känd för sin framstående husvagnstillverkning, strävar vi efter att kombinera det bästa av två världar: husvagnar och solceller. Genom att installera solpaneler på charmiga villor och sommarstugor i området, bidrar vi till att skapa en mer hållbar och miljövänlig livsstil för både lokalbefolkningen och besökare.

Vår senaste installation i Tenhult omfattar 26 högpresterande solpaneler på en charmig villa, som förväntas generera 9 400 kWh per år. Denna kostnadseffektiva lösningen garanterar inte bara betydande energibesparingar för husägarna, utan också en minskad miljöpåverkan.

Skräddarsydda solenergilösningar för Tenhults hållbara framtid

Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda och miljövänliga solenergilösningar, som bidrar till att göra Tenhult till en ännu mer grönare och hållbar plats att bo och besöka. Tack vare vårt engagemang för högkvalitativ solenergi, kan vi hjälpa Tenhult att leva upp till sitt rykte som en plats där innovation och natur går hand i hand.

Bild på solceller installerade på ett tak i Tenhult, omgivet av en frodig och grönskande miljö. Solcellerna smälter in harmoniskt i den natursköna omgivningen och bidrar till hållbar energiproduktion

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök