Installationen

Beräknad produktion

Antal solpaneler

Kommun

Antal batteri

Tenhults villa förvandlas med solpaneler och energilagring

I Tenhult har en charmig villa nyligen förvandlats genom en installation av 34 högeffektiva solpaneler, som förväntas generera 12 406 kWh årligen. Men det är inte allt – här har husägarna även investerat i ett 10kW batteri för energilagring, vilket ger ytterligare fördelar.

Tack vare kombinationen av solpaneler och solcellsbatteriet kan ägarna minska sitt beroende av elnätet och använda solenergi mer effektivt. Detta innebär lägre elkostnader och en minskad miljöpåverkan, samtidigt som villaägarna kan vara trygga i vetskapen om att de har en säker och pålitlig energikälla.

Bild på ett tak med solceller installerade av Solifokus. Bilden är tagen från en höjd och visar olika hus och trädgårdar runt omkring, vilket illustrerar hur solcellerna integreras i olika boendemiljöer och möjliggör hållbar energiproduktion

Intresserad av solceller?

Vill du också vara med på resan mot en framtid där förnybar energi är den primära energiförsörjningen? Vill du ha rådgivning av våra experter? Vi kommer till dig på ett kostnadsfritt besök och pratar igenom vilka möjligheter du har för en solcellsanläggning.

Boka besök